Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μπορώ να κάνω μόνος μου ενδομυική ένεση?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Μπορώ να κάνω μόνος μου ενδομυική ένεση?

  Τα περισσότερα αναβολικά βρίσκονται σε υγρή μορφή και χορηγούνται στον οργανισμό μας ενδομυικά μέσω μιας σύριγγας.
  Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει αναλυτικά το τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να κάνει ενδομυική ένεση στον εαυτό του.


  www.youtube.com/watch?v=fMEZdNodGM0  (ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βίντεο είναι καθαρά για ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ σκοπό. Δε προτείνεται χωρίς ιατρική παρακολούθηση.)


  Πώς να μην κάνετε ένεση στεροειδή
  Σίγουρα αν κάνετε ένα γρήγορο ψάξιμο στο ίντερνετ θα βρείτε ανθρώπους που ρωτούν πώς να κάνουν ένεση στεροειδών ενδοφλέβια, και αν είστε και τυχεροί μπορείτε πιθανώς να βρείτε πόστς όπου κάποιοι άνθρωποι ρωτούν πώς να εισάγουν τεστοστερόνη απευθείας στους όρχεις.....
  Ας σοβαρευτούμε, πολλά μπορεί να διαβάσουμε. αλλά τα αναβολικά στεροειδή δεν χορηγούνται ενδοφλέβια. Τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή προορίζονται να ενεθούν στον μυϊκό ιστό, αλλά μερικά στεροειδή μπορούν επίσης να ενεθούν υποδόρια.


  Πώς να κάνετε ένεση στεροειδή - προετοιμασίες
  Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε την ένεση στεροειδών, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι πώς να προετοιμαστείτε για την ένεση. Ξέρετε ότι πρέπει να γίνει ενδομυικά, αλλά υπάρχουν περισσότερα από το ¨καρφώνω τη βελόνα και πατάω τη σύριγγα". Υπάρχουν οκτώ συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την ένεση αναβολικών στεροειδών και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πολλά, η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό. Η αδυναμία να ακολουθήσετε αυτά τα οκτώ απίστευτα απλά βήματα μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές όπως μολύνσεις ή απλώς σε μια περιττή πληγή με έγχυση.

  Βήμα 1: Επιλέγοντας μια βελόνα - Υπάρχουν πολλά μεγέθη βελόνων στα φαρμακεία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξετε μια τεράστια βελόνα, αλλά ούτε και να είναι τόσο μικρή όπ[ου το υγρό θα εισχωρήσει ελάχιστα. Στις περισσότερες περιπτώσεις μια βελόνα 23g-25g θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Όσον αφορά το μήκος της βελόνας, το 1 " είναι αρκετό για τους περισσότερους, αλλά το 1,5" είναι επίσης μια χαρά. Κάποιοι θα πουν ότι οι ½ "βελόνες είναι επαρκείς, αλλά μόνο αν στοχεύουν σε μια περιοχή του σώματος με πολύ χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της βελόνας που επιλέγετε, θα χρησιμοποιείτε πάντα μια καινούργια, καθαρή, και ποτέ πριν χρησιμοποιημένη βελόνα κάθε φορά.

  Βήμα 2: Σχεδίαση του αέρα - Πριν τραβήξετε τα στεροειδή σας στη σύριγγα, το πρώτο βήμα είναι να σχεδιάσετε τουλάχιστον την ίδια ποσότητα αέρα στη σύριγγα που αντιστοιχεί στην ποσότητα λαδιού που θα τραβήξετε στη σύριγγα. Αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη στη συνέχεια.

  Βήμα 3: Αδειασμα του αέρα - Τοποθετήστε τη βελόνα στο φιαλίδιο που περιέχει το στεροειδές που θα χρησιμοποιήσετε και σπρώξτε όλο τον αέρα. Αυτό θα σας επιτρέψει να τραβήξετε το υγρό με μεγαλύτερη ευκολία. Και να μη γίνει αυτό, πάλι μπορούμε να τραβήξουμε το υγρό από το φιαλίδιο, απλά θα πρέπει να ασκήσουμε περισσότερη δύναμη στο έμβολο της σύριγγας.

  Βήμα 4: Πλήρωση της σύριγγας - Απλά τραβήξτε το έμβολο της σύριγγας προς τα πίσω μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ποσότητα. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία. τραβήξτε προς τα πίσω τη βελόνα και βγάλτε την από το φιαλίδιο. Σημείωση, μπορούμε να τραβήξουμε λίγο περισσότερο υγρό από αυτό που θα χρειαστούμε (πολύ μικρή ποσότητα) για το λόγο που θα εξηγηθεί στο επόμενο βήμα.

  Βήμα 5: Αφαιρέστε τις φυσαλίδες αέρα - Τώρα που το υγρό βρίσκεται στη σύριγγα, γυρίστε τη με τη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω. Σπρώξτε το έμβολο για να αφαιρέσετε όλες τις φυσαλίδες αέρα. Αυτό θα προκαλέσει λίγο υγρό να βγει έξω από τη βελόνα, αλλά γι 'αυτό προσθέσαμε λίγο επιπλέον όπως είπαμε στο προηγούμενο βήμα..

  Βήμα 6: Απολύμανση - Αποφασίστε σε ποιο μυ θα κάνετε την ένεση και απολυμάνετε με καθαρό οινόπνευμα τη περιοχή. Ποτίστε ένα κομμάτι βαμβάκι με οινόπνευμα και καθαρίστε προσεχτικά στο σημείο που θα εισέλθει η βελόνα.

  Βήμα 7: Βυθίστε τη βελόνα και αναρροφήστε - Αφού απολυμανθεί η περιοχή, βυθίστε τη βελόνα στην επιθυμητή θέση, αλλά μην πιέσετε το έμβολο ακόμα. Μόλις η βελόνα σταθεροποιηθεί στη θέση της, τραβήξτε το έμβολο προς τα πίσω. Όταν αναρροφήσετε, εάν γεμίσει αίμα στη σύριγγα, αφαιρέστε τη βελόνα και επιλέξτε μια νέα θέση. Εάν έχει εισέλθει αίμα στη σύριγγα, έχετε χτυπήσει φλέβα ή ένα αιμοφόρο αγγείο και εάν κάνετε την ένεση εκεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισέλθει το στεροειδές στους πνεύμονες και να προκαλέσει βίαιο βήχα που πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό και επώδυνο.
  Εάν λοιπόν αναρροφήσετε και δεν εισέρχεται αίμα στη σύριγγα, τότε είστε έτοιμοι να κάνετε την ένεση.

  Βήμα 8: Εάν ακολουθήσατε τα βήματα 1-7 και δεν εισήχθη αίμα στη σύριγγα κατά τη διάρκεια του βήματος 7, είστε έτοιμοι να κάνετε την ένεση. Απλά σπρώξτε το έμβολο μέχρι να αδειάσει η σύριγγα και εισέλθει το στεροειδες στο μυ στην επιθυμητή θέση.


 • #2
  Μετά την ένεση
  Τώρα γνωρίζετε πώς να κάνετε ενδομυικά μια ένεση τεστοστερόνης , αλλά πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την ένεση. Αυτό είναι ένα μέρος της διαδικασίας που πολλοί δε γνωρίζουν, και είναι κάτι που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε.
  Είναι μια εύκολη διαδικασία τριών βημάτων ως εξής:
  Βήμα 1: Έχει εγχυθεί όλο το υγρό από τη σύριγγα, αλλά δεν αφγαιρούμε ακόμα τη βελόνα. Αφήστε τη βελόνα μέσα για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα για να διασφαλίσετε ότι όλο το υγρό έχει εγκατασταθεί βαθιά στον μυ. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσει κάποια ποσότητα υγρου ή να διαφύγει κάτω από το δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απόστημα και είναι έντονα οδυνηρό.

  Βήμα 2: Τώρα είστε έτοιμοι να αφαιρέσετε τη βελόνα. Αμέσως μετά πιέστε με λίγο καθαρό βαμβάκι στο σημείο που βγήκε η βελόνα,. Κρατήστε για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα. Υπάρχει περίπτωση να δείτε λίγο αίμα στο βαμβάκι (γι 'αυτό το κάνετε αυτό), αυτό δεν είναι λόγος ανησυχίας. Θυμηθείτε, μόλις τρυπήσατε το δέρμα σας.

  Βήμα 3: Απομακρύνετε το βαμβάκι και κάντε μασάζ σταθερά την περιοχή για λίγα δευτερόλεπτα για να διασφαλίσετε ότι όλο το λάδι είναι διασκορπισμένο βαθιά μέσα στον μυ.

  Αυτο ήταν, τελειώσατε

  Comment

  Working...
  X